Noutati - Concurs matematica

Ultimele stiri
 
Rezultatele Etapei Nationale Comper-Matematica 2017 se pot inregistra de catre profesorii organizatori pana la 11 iunie 2017!
Va trebui sa va logati in cont, sa accesati disciplina MATEMATICA, apoi in meniul din stanga: editia curenta -> Etapa Nationala -> Adaugare punctaje elevi.
Va rugam sa cititi toate informatiile din pagina!
 
Elevii si parintii acestora pot accesa rezultatele dintr-un cont de tip "standard". Dupa logare, accesati "Matematica" -> "editia curenta" -> "Etapa Nationala" -> "Rezultate elevi". Rezultatele vor aparea numai daca au fost inregistrate de catre mentorul organizator, termenul limita pentru a face acest lucru fiind 11 iunie 2017.
 

ANUNT! Etapa Nationala 2017
Din cauza imposibilitatii serverelor de a sustine un numar foarte mare de participanti la testele on-line, ETAPELE NATIONALE COMPER-COMUNICARE si COMPER-MATEMATICA se vor da, ca si celelalte doua etape, ca teste scrise.
 
Subiectele si baremele sunt transmise pe e-mail doar mentorilor organizatori, dar vor fi postate si pe site-ul concursului (accesibile numai mentorilor care au elevi calificati la Etapa Nationala) in sectiunea: MATEMATICA -> editia curenta -> Etapa Nationala -> Subiecte si bareme de corectare. Trebuie sa va logati in contul dvs. pentru a avea acces la pagina.
 

Programarea testelor scrise pentru Etapa Nationala Comper-Matematica ramane la fel:

  • Clasa I: 29 mai 2017
  • Clasa a II-a: 30 mai 2017
  • Clasa a III-a: 31 mai 2017
  • Clasa a IV-a: 31 mai 2017
  • Clasa a V-a: 6 iunie 2017
  • Clasa a VI-a: 6 iunie 2017
  • Clasa a VII-a: 6 iunie 2017
  • Clasa a VIII-a: 6 iunie 2017
  • 7 iunie 2017 va fi "ziua de rezerva" in care elevii claselor I-VIII, calificati la etapa nationala Comper-Matematica, care nu au sustinut testul scris in ziua stabilita de concurs pentru clasa lor, vor putea sustine testul. Atentie! Vor fi subiecte diferite de cele initiale!
 
Elevii vor incercui raspunsurile direct pe foaia de concurs. Nu mai exista grila de raspunsuri asemanatoare grilelor de la etapele I si II!

Dupa concurs, va rugam sa afisati la avizierul scolii subiectul de concurs si baremul de corectare, iar dupa evaluare sa postati si rezultatele finale ale elevilor dvs.

Veti putea incepe inregistrarea rezultatelor pe site imediat dupa finalizarea evaluarii. Similar procedurii de inregistrare a rezultatelor la etapele I si II, va trebui sa va logati in cont, sa accesati disciplina MATEMATICA, apoi in meniul din stanga: editia curenta -> Etapa Nationala -> Adaugare punctaje elevi.
Va rugam sa cititi toate informatiile din pagina si sa finalizati inregistrarea rezultatelor intr-o saptamana de la data sustinerii testului.

 

Va multumim pentru intelegere si speram ca aceasta decizie sa nu va minimizeze increderea in bunele noastre intentii!
ECHIPA COMPER
24 mai 2017, ora 12:44
actualizat 28 mai 2017, ora 18:00
 

 
Elevi calificati la Etapa Nationala COMPER-MATEMATICA:
 
 
  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri