CONCURSUL NATIONAL DE COMPETENTA SI PERFORMANTA
PENTRU ELEVI SI PROFESORI
Politica de confidentialitate

Ne angajam sa luam toate masurile rezonabile ca toate informatiile cu caracter personal furnizate in concursurilecomper.ro sa fie colectate si procesate fara a fi  facute cunoscute unor terti, asigurandu-se pastrarea in siguranta si confidentialitatea acestora, in conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (modificata prin Legea nr. 102/2005, Legea nr. 278/2007, Legea nr. 141/2010, precum si cu toate modificarile ulterioare) din Romania privind protecţia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Concursurilecomper.ro foloseste informatiile dvs. personale doar pentru scopul propus de acest site. Este posibil ca aceste date sa fie utilizate si in scop statistic, dar fara ca aceste date sa identifice o persoana.

Nici o informatie cu caracter personal nu va fi stocata in cookie-urile utilizate de site-ul concursurilecomper.ro.

Va rugam sa nu dezvaluiti numele utilizatorului si parola unei alte persoane in afara de administratorul site-ului.

Orice modicare a prezentei declaratii de confidentialitate va va fi adusa la cunostinta si de aceea va rugam sa verificati politica de confidentialitate ori de cate ori vizitati acest site.

Nu ezitati sa puneti intrebari sau sa semnalati orice incalcare a prezentei declaratii trimitand un mail la office@concursurilecomper.ro. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a remedia orice problema.

COMPER pe Facebook

  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri