CONCURSUL NATIONAL DE COMPETENTA SI PERFORMANTA
PENTRU ELEVI SI PROFESORI
Inscriere Etapa I 2017-2018
Inscrierile pentru Etapa I 2017-2018 a concursurilor Comper-Comunicare si Comper-Matematica se vor face in perioada 16 octombrie 2017 - 12 ianuarie 2018!

Pasii inscrierii: http://concursurilecomper.ro/ajutor.

 

Etapa I se va desfasura in urmatoarele date:

  • Comper-Comunicare: 19 ianuarie 2018
  • Comper-Matematica: 26 ianuarie 2018

Transmiterea Contractului de parteneriat si inscrierea elevilor se pot face pana la data de 12 ianuarie 2018.

 

1. Contractele de parteneriat incheiate in anul scolar 2016-2017 sunt valabile si pentru anul scolar 2017-2018.
Contractele noi vor fi incarcate de unul dintre mentorii scolii in contul sau, accesand dupa logare: "contul meu" -> "scoli" -> "contracte" (in dreptul scolii inregistrate in tabel).

 

2. Elevii inscrisi la editia anterioara (cu exceptia celor care au terminat clasa a IV-a) sunt inscrisi automat la Etapa I din ianuarie 2018.

Elevilor inscrisi la editiile anterioare li s-a actualizat automat clasa, insa avem rugamintea de a verifica si dumneavoastra, cu atentie, fiecare inregistrare.
Un elev nou va fi inscris creand o inregistrare noua ("adaugare elev"), nu modificand numele unui elev deja inregistrat.
Atentie! Daca unui elev care a participat la o editie anterioara i se modifica numele cu cel al altui elev, diplomele sale de la editia anterioara nu vor mai fi disponibile! In mod similar, stergerea unui elev din lista duce la stergerea tuturor punctajelor acestuia si la imposibilitatea accesarii diplomelor obtinute anterior.

Elevii din clasele terminale (a IV-a, a VIII-a) au fost transferati intr-o baza de date paralela, pentru a le putea accesa in continuare diplomele editiilor anterioare, dar nu-i mai puteti vizualiza in lista elevilor inscrisi.

 

VA ASTEPTAM CU DRAG SI VA DORIM SUCCES!
Echipa COMPER

www.concursurilecomper.ro
Regulamentul concursului Comper-Comunicare / Comper-Matematica
Contract de parteneriat COMPER

  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri