CONCURSUL NATIONAL DE COMPETENTA SI PERFORMANTA
PENTRU ELEVI SI PROFESORI
Rezultate elevi Etapa I 2017-2018

Dupa incheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intra pe site-ul www.concursurilecomper.ro in contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obtinute de elevi la disciplinele LIMBA SI LITERATURA ROMANA si MATEMATICA, in sectiunea Editia curenta -> Etapa I -> Adaugare punctaje elevi aferenta disciplinei de concurs.
Fiecare mentor trebuie sa introduca rezultatele elevilor pana la 12 februarie 2018, data dupa care vor demara inscrierile pentru Etapa a II-a.
Rezultatele elevilor se vor afisa pe site-ul concursului pe masura introducerii rezultatelor de catre mentori.

Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibila descarcarea diplomelor elevilor, precum si a adeverintelor si diplomelor de participare la concurs pentru mentori si celelalte cadre didactice organizatoare.

Dupa incheierea fiecarei etape de concurs, mentorul va inmana fiecarui elev participant subiectul de concurs si grila de raspunsuri, care vor constitui parte a portofoliului elevului.
Elevii si parintii acestora pot accesa rezultatele dintr-un cont de tip "standard". Dupa logare, accesati "Limba si literatura romana"/"Matematica" -> "editia curenta" -> "Etapa I" -> "Rezultate elevi". Rezultatele vor aparea numai daca au fost inregistrate de catre mentorul organizator, termenul limita pentru a face acest lucru fiind 12 februarie 2018.
 

Echipa Comper, 21 ianuarie 2018
  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri