CONCURSUL NATIONAL DE COMPETENTA SI PERFORMANTA
PENTRU ELEVI SI PROFESORI
Rezultate elevi Etapa a II-a 2016-2017

Dupa incheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intra pe site-ul www.concursurilecomper.ro in contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obtinute de elevi la disciplinele LIMBA SI LITERATURA ROMANA si MATEMATICA, in sectiunea Editia curenta -> Etapa a II-a -> Adaugare punctaje elevi aferenta disciplinei de concurs.
Fiecare mentor trebuie sa introduca rezultatele elevilor pana la 28 aprilie 2017 2 mai 2017, data dupa care nu se vor mai accepta alte rezultate.
Rezultatele elevilor se vor afisa pe site-ul concursului pe masura introducerii rezultatelor de catre mentori.

Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibila descarcarea diplomelor elevilor, precum si a adeverintelor si diplomelor de participare la concurs pentru mentori si celelalte cadre didactice organizatoare.

Dupa incheierea fiecarei etape de concurs, mentorul va inmana fiecarui elev participant subiectul de concurs si grila de raspunsuri, care vor constitui parte a portofoliului elevului.
Elevii si parintii acestora pot accesa rezultatele dintr-un cont de tip "standard". Dupa logare, accesati "Limba si literatura romana"/"Matematica" -> "editia curenta" -> "Etapa a II-a" -> "Rezultate elevi". Rezultatele vor aparea numai daca au fost inregistrate de catre mentorul organizator, termenul limita pentru a face acest lucru fiind 28 aprilie 2017  2 mai 2017.
 

Echipa Comper, 5 aprilie 2017
(stire actualizata la 29.04.2017)
  revista invatamantului preuniversitar   revista ComputerMath   revista Q-edu   parteneri